Recensies

Required

De allerbeste rij instructeur op

De allerbeste rij instructeur op de wereld!! Ik was een onzekere en moeilijke leerling en heb hem veel grijze haren en kiespijn bezorgd, letterlijk haha!! Maar hij heeft mij met liefde, zorg en veel geduld opgeleid. Echt voor mij de nummer 1 rij instructeur en rijschool!! In 1x geslaagd yayyy!

Regilio Sontowirono

Regilio Sontowirono

Meneer atalay heeft mij opgevangen

Meneer atalay heeft mij opgevangen nadat ik de hoop een beetje had opgegeven. Maar vandaag heb ik eindelijk mijn rijopleiding afgerond bij OMKA! 🥳🙌🏽

Normiline

Geslaagd voor mijn praktijk examen.

Geslaagd voor mijn praktijk examen. In een keer Dankzij de leerzame lessen van Mustafa Atalay.

Hakan Cay

Ik heb fantastische lessen gehad

Ik heb fantastische lessen gehad met meneer Atalay. Alles wordt heel goed uitgelegd en ik kreeg de gelegenheid om zelfvertrouwen in het verkeer op te bouwen.
Ik kan het aanraden je rijopleiding bij rijschool OMKA te volgen. Kwaliteits rijschool!

Tarek Kanbar

Top rijschool, zelf ben ik

Top rijschool, zelf ben ik in 1 keer geslaagd met 26 lessen!
Goeie 1 op 1 begeleiding hij pastte zich duidelijk aan, aan mijn gedrag(want ik kan wel eens eigenwijs zijn). Ik ging met een goed gevoel mijn praktijkexamen in, met natuurlijk een beetje stress. Maar Atalay heeft mij pas laten afrijden toen hij het pas zeker wist. En aan het einde van alle rijlessen is mijn portemonnee ook niet helemaal leeg.

Olivier prins

Hele fijne rijschool. Duidelijke uitleg.

Hele fijne rijschool. Duidelijke uitleg. Fijne instructeur.

Merlin

Echt een goede rijschool! Fijne

Echt een goede rijschool! Fijne lessen waar je echt wat aan hebt. Ik raad iedereen OMKA aan

Anna

Hele goeie rijschool met leuke

Hele goeie rijschool met leuke en leerzame rijlessen. Een rij instructeur met een leuke humeur. Ik raad het voor iedereen aan!

N.Cosar

Meneer atalay is de beste

Meneer atalay is de beste leraar die je je kan wensen! Hij is heel rustig en geduldig met alle leerlingen

Niels Buytendijk

Met dank aan Rijschool OMKA

Met dank aan Rijschool OMKA heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Dankjewel!!!

Safa Aslan

Prettige leerzame lessen en vriendelijke

Prettige leerzame lessen en vriendelijke rij instructeur! Goeie auto omin te rijden :). Ik had het heel veel naar mijn zin en ben in 1 x geslaagd

Firdevs

Met dank aan rijschool OMKA

Met dank aan rijschool OMKA heb ik ook mijn rijbewijs behaald. Hele goeie rijschool. Altijd gezellig en natuurlijk ook hele leerzame lessen gehad. Rijschool OMKA raad ik iedereen zeker aan!

Seray Uysal

Op een leuke manier leren

Op een leuke manier leren autorijden, prettig en ongedwongen! Uitleg is helder en vriendelijk. Je krijgt als leerling goed de ruimte om te laten zien wat je al wel en niet kan. Zeer blij met mijn rijbewijs heel erg bedankt Omka 🙂

muhammed bulut

Zeer nuttige en leuke rijlessen

Zeer nuttige en leuke rijlessen gehad bij Rijschool Omka! Ik raad t iedereen aan om hier te lessen. In 1 keer geslaagd!

Ozan Ilbay

Goeie ervaring gehad bij rijschool

Goeie ervaring gehad bij rijschool omka. Hele leuke en leerzame lessen gehad. Ook werd ik goed voorbereid voor mijn examen. Dus zeker een aanrader!

Bayram

Mede dankzij de gezellige maar

Mede dankzij de gezellige maar leerzame lessen heb ik zonder onnodige lessen in 1x mijn rijbewijs weten te behalen. De perfecte rijschool voor iemand die vlot zijn of haar rijbewijs wilt bemachtigen.

Bedirhan

Geweldige rijschool! Rustig en aardige

Geweldige rijschool! Rustig en aardige rijinstructeur, ben met plezier elke dag de auto ingestapt. Met 25 lessen ben ik mijn praktijkexamen ingegaan en heb hem in 1x gehaald!! Woon je in of rond Amersfoort? Dan is rijschool OMKA zeker een aanrader!

Yasin Agba

Fijne rijlessen hier gehad. Wist

Fijne rijlessen hier gehad. Wist ook goed wat mijn leerpunten waren zodat we daar nog op konden oefenen. Daardoor in 1 keer geslaagd!

Laura

Elke keer als ik het

Elke keer als ik het niet meer zag zitten sleepte mustafa mijn rij instructeur erdoorheen en rijden we zelfs langer om zo aan de nodige rij ervaring te komen, dankzij hem heb ik het kunnen halen met een 40 totaal aan lessen, wat zeker n aanrader is om bij mustafa een soort proef rij examen te doen dan weet je namelijk precies wat je te wachten staat op het echte rij examen.

Dylan Tilleman

Hele goede ervaring gehad met

Hele goede ervaring gehad met rijschool OMKA. Hele leerzame lessen en alles wat ik nodig had werd behandeld. Geen overbodige lessen, daardoor heb ik mijn rijbewijs met niet al te veel lessen in 1 keer gehaald. Ben je op zoek naar een goede rijsschool? Dan raad ik OMKA zeker aan.

Bahaddin

Hele goeie rijschool , in

Hele goeie rijschool , in 1x geslaagd alles ging goed , goed geholpen goede uitleg en lekker gezellig met OMKA

Kadirhan

Zeer goeie rijschool. Hele rustige

Zeer goeie rijschool. Hele rustige instructeur, neemt alle tijd voor je. Rijschool OMKA is dus zeker echt een aanrader!

Zohair el Hadia

De lessen werden zorgvuldig gegeven,

De lessen werden zorgvuldig gegeven, hele goede communicatie gehad en ook de lessen waren heel goed. Je kreeg het aantal lessen wat je echt nodig had en dat is toch wel iets wat belangrijk is. Ook in 1x geslaagd!

Burak Develi

Heb met veel plezier mijn

Heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij rijschool OMKA. Het waren leuke en leerzame lessen en daarom raad ik iedereen rijschool OMKA aan.

Omur