Recensies

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Required

Beste prijs goeie lessen besteed

Beste prijs goeie lessen besteed veel aandacht heel erg bedankt voor de lessen ik raad het zeker aan omgeving Amersfoort/leusden

Mehmethan gungor

In 1 keer geslaagd! Mr

In 1 keer geslaagd! Mr Atalay is echt een topper en is duidelijk een liefhebber van autorijden en lesgeven. Super fijne rijschool. Een aanrader!

Martijn

Goede rijschool om aan te

Goede rijschool om aan te raden. Atalay is een leuke en goede rij-instructeur😊

Eugenie Sandrock

Ik ben in 1x geslaagd

Ik ben in 1x geslaagd bij rijschool omka. Ik heb ook hele fijne ervaring gehad met de rijopleiding.
Beste rijschool voor de omgeving Amersfoort
Bedankt emi voor de rijlessen

Ensio

Beste prijs en kwaliteit. Ik

Beste prijs en kwaliteit. Ik ben de eerste keer geslaagd, hij besteed veel aandacht aan zijn leerlingen en is een hele lieve man. Ik raad het zeker aan.
Bedankt ami!!

Milad Soultani

Mijn opa is vandaag geslaagd

Mijn opa is vandaag geslaagd bij rijschool omka. Wij gaan vandaag echt feest vieren voor hem. Heel erg bedank voor uw aandacht Mustafa amca. Wij zijn echt tevreden over u en zeker raden wij iederen aan om naar omka te komen over 2 jaar kom ik ook mijn rijbewijs halen 😉☺️

Enes

Rijschool Omka is een goede

Rijschool Omka is een goede rijschool in Amersfoort en omgeving. De rijinstructeur is heel geduldig en komt posititef over. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen. Zeker een aanrader!

Mikail Agba

Rijschool Omka is de beste

Rijschool Omka is de beste rijschool in Amersfoort en de omgeving. Met een zeer ervaren, positieve en professionele rijinstructeur kom je hier makkelijk aan je rijbewijs.

Süleyman Yiğitsoy

Goede rijschool in de omgeving

Goede rijschool in de omgeving Amersfoort heel erg bedankt voor de leerzame rijlessen. Zeker een aanrader

Serife Akdogan

Een top ervaring met omka

Een top ervaring met omka rijschool, met een geweldige rij instructeur.
Een echte aanrader.

Suzan

Ik was een moeilijke, onzekere

Ik was een moeilijke, onzekere leerling, maar Mustafa heeft mij daar heel goed bij geholpen met alle steun hij wist heel goed wat ik nodig had en hield rekening mee met mij. Ik ben geslaagd door hem zonder hem had ik dit nooit kunnen doen

Anass

Amersfoort bölgesin de praktijk examen

Amersfoort bölgesin de praktijk examen eğitimi için çok fazla kişi ile konuştum,doğru eğitim alabileceğim en doğru eğitmenin Mustafa ATALAY hoca olduğunu söylediler. İlk tanıdığım andan itibaren sabırla eğitimi dolu dolu geçirdik. Ben eğitim boyunca hem eğlendim, hem öğrendim, hemde çok iyi bir dost kazandım.
Size bir TİP: MUSTAFA ATALAY (OMKA)doğru adres👌

İlyas

de beste rijschool in omgeving

de beste rijschool in omgeving Amersfoort, geeft goede uitleg, gaat echt door tot het einde tot je het snapt. Heeft voor alles wel een goed voorbeeld zodat je het begrijpt. ik raad iedereen aan om hier zijn lessen te gaan volgen.

Muzaffer Sahin

Zeer professioneel en ook gezellig.

Zeer professioneel en ook gezellig. Heb vlot mijn rijbewijs kunnen behalen zonder enige moeite. Top rijschool!

Seyyid Celik

Ik heb een hele fijne

Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens de rijlessen van Mustafa. Goede uitleg en begeleiding tijdens de lessen. Eerlijke prijzen. Nu geslaagd en met de kennis die ik bij Mustafa heb opgedaan veilige kilometers maken!

Nisrine

De ervaring bij rijschool Omka

De ervaring bij rijschool Omka was top, ik werd goed geholpen en het liep lekker!!

Wouter Boddeüs

Beste rijschool van Nederland. Ik

Beste rijschool van Nederland. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dankzij OMKA

Gazi Osman Bulut

Dankzij rijschool Omka heb ik

Dankzij rijschool Omka heb ik snel mijn rijbewijs kunnen halen. Hele goede rijschool met een lieve, geduldige rijinstructeur. Ik raad iedereen rijschool Omka aan!

Aysima

Omka is in mijn ervaring

Omka is in mijn ervaring een rijschool die heel erg op de leerling gefocust is. Ik had zelf vaak moeite met wat ik geleerd heb in de praktijk toe te passen en nogal onzeker over mijn rijgedrag, maar Mustafa Atalay geeft duidelijk uitleg en kijkt eerst wat voor persoon jij bent en beoordeelt zo hoe hij les moet geven. Hij is bij mij altijd erg geduldig geweest, geeft je zelfvertrouwen, en steekt veel moeite in zijn leerlingen. Dankzij Omka ben ik in een keer geslaagd!!!

Meliha

Geweldige rijschool met goede kwaliteit

Geweldige rijschool met goede kwaliteit lessen in amersfoort en omgeving. In 1 keer geslaagd, bedankt Mustafa voor de toplessen.

Batuhan Yilmaz

Hele goeie rijschool met duidelijke

Hele goeie rijschool met duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je zo dat je alles goed beheerst en begrijpt. Erg professioneel en goede communicatie. Hele familie heeft hier ook lessen genomen, goeie ervaringen mee gehad

Merve Aslan

Hele goeie rij instructeur in

Hele goeie rij instructeur in amersfoort en omgeving. Zeker een aan radar!

Maher el hadia

Zeker weten beste rijschool in

Zeker weten beste rijschool in Amersfoort en omgeving! Zeer leerzame én betaalbare lessen. Heel tevreden!

Tahsin T

Hele goede rij instructeur, neemt

Hele goede rij instructeur, neemt alles hartstikke goed met je door. Top rijschool in Amersfoort omgeving! Zeker een aanrader!

Quinlan

Omka heeft heel veel ervaring

Omka heeft heel veel ervaring op het gebied van omgaan met personen, ik en meerde familie leden hebben bij zijn rijschool gelest met als resultaat: geslaagd!, hij geeft duidelijk uitleg, heeft een fijn en rustig karakter en leert je alle dingetjes waar je extra op moet letten. Ook zorgt hij ervoor dat jij met een mooie en veilige rijstyle je examen behaald. Bovendien vind ik hem persoonlijk erg goed geprijsd voor de kwaliteit die hij levert.
Ik raad zijn rijschool zeer zeker aan!!

Iliano

De rijlessen waren altijd hardstikke

De rijlessen waren altijd hardstikke leerzaam en gezellig. Meneer Attelay is een aardige man, en geduldig en sowieso aan te bevelen! 👍

Eli

Goede ervaring, fijne rijschool. Zorgt

Goede ervaring, fijne rijschool. Zorgt er voor dat ik goed en met zelfvertrouwen kan rijden.
In een keer geslaagd!

Kyara Vos

Top rijschool! Veel geleerd en

Top rijschool! Veel geleerd en mijn examen bij de eerste keer gehaald.
Erg bedankt voor de moeite die u hebt gedaan voor mij en vele andere leerlingen.

Abdussamed

Goede ervaring bij Omka, in

Goede ervaring bij Omka, in 1x geslaagd. Omka is geduldig, begripvol en steekt veel moeite in zijn leerlingen. Hij legt dingen goed en duidelijk uit. Zeker een aanrader!

Nisâ

Goede ervaring.. goede rijschool.. top

Goede ervaring.. goede rijschool.. top instructeur 👍

Mücahit Öz

De rijlessen waren altijd super

De rijlessen waren altijd super leerzaam en gezellig.ik heb tijdens de lessen veel geleerd en ervaring opgedaan. Ik ben heel tevreden en ik raad deze rijschool zeker aan! Meneer Atalay was een top instructeur die mij de zelfvertrouwen gaf tijdens het rijden en altijd geduldig met mij was tijdens de lessen.

Natalia

Via een vriendin van mij

Via een vriendin van mij heb ik Meneer Atalay ontmoet. Heel vriendelijk & is een goede rij-instructeur!! Dit is mijn 2e rijschool en het voelde gelijk goed met Atalay. In het begin ben je een beetje onzeker en bang, maar Atalay leerde zijn leerlingen om zelfverzekerd, zelfstandig, en vlot auto te kunnen rijden!!! Ikzelf had natuurlijk wat meer tijd nodig om mijn rijstijl te vinden, maar wel veilig! Ik raad heel veel mensen aan om bij Atalay zijn/haar rijbewijs te halen! Ik ben SUPER blij, en in 1x GESLAAGD!!
Super Bedankt Omka

Laura Sahovic

Vandaag 1e keer praktijkexamen gehad

Vandaag 1e keer praktijkexamen gehad en in een keer geslaagd. Dit dankzij de beste top instructeur van Amersfoort.

Dank u wel meneer Atalay

Zeer geadviseerde rijschool voor hele goeie lessen en goeie uitleg. En een man die je gerust stelt.

Ibrahim Asilsoy

Hele goede rijschool. Meneer Atalay

Hele goede rijschool. Meneer Atalay is een geduldige, begripvolle en vrolijke rij-instructeur. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij hem. Hierdoor ben ik ook in 1 keer geslaagd! Ik ben heel erg dankbaar voor de rijlessen. Deze rijschool is zeker een aanrader.

Pam

Ik heb een zeer goede

Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij rijschool Omka. Ik had als leerling wat meer tijd en aandacht nodig. Dat heb ik zeker gekregen. Ik ben daar heel dankbaar voor. We hebben samen gewerkt gewerkt om mijn rijstijl bij te spijkeren en meer zelfvertrouwen op te bouwen tijdens het rijden. Deze rijschool is meer persoonlijk en dat vind ik heel fijn. Er hing altijd een goede sfeer tijdens de rijles en daardoor voelde ik me op mijn gemak. De rijinstruteur was zeer geduldig met mij en dat heeft een mooi resultsaat gegeven. Ik ben in 1x geslaagd ??

Jente McGarvey

Ik ben begonnen van 0

Ik ben begonnen van 0 in dit rijschool. Ik ben bijna 35 jaar. Dus ben ik niet zo makkelijk leerling. Maar toch Meneer Atalay heeft alles over rijden aan mij geleerd. Super geduldig instructur. Ik ben geslaagd, dus ben ik heel dankbaar voor alle leerzame lessen dat ik gekregen heb van u Meneer Atalay.

Fitri Chandra

Goeie gast hij past zich

Goeie gast hij past zich duidelijk aan, geweldige en leerzame lessen ik raad het iedereen aan

Anoniem

Hele fijne en leerzame lessen

Hele fijne en leerzame lessen gehad. Goede uitleg en ook nog eens een rij instructeur met een zeer goed humeur. Omka is zeker een aanrader!

Aybike

TOP RIJSCHOOL! Leuke en leerzame

TOP RIJSCHOOL! Leuke en leerzame lessen waar je ook wat aan hebt! In 1x geslaagd voor mijn examen!

Kaan

Goede rij instructeur met gezellige

Goede rij instructeur met gezellige en leerzame lessen!

Mehmet

Wat een top rijschool!Ik had

Wat een top rijschool!
Ik had nog geen autorij ervaring en heb het alsnog in 1 keer gehaald met de hulp van meneer omka met zijn leuke en interessante lessen. Het is zeker een aanrader

Mert

De allerbeste rij instructeur op

De allerbeste rij instructeur op de wereld!! Ik was een onzekere en moeilijke leerling en heb hem veel grijze haren en kiespijn bezorgd, letterlijk haha!! Maar hij heeft mij met liefde, zorg en veel geduld opgeleid. Echt voor mij de nummer 1 rij instructeur en rijschool!! In 1x geslaagd yayyy!

Regilio Sontowirono

Regilio Sontowirono

Meneer atalay heeft mij opgevangen

Meneer atalay heeft mij opgevangen nadat ik de hoop een beetje had opgegeven. Maar vandaag heb ik eindelijk mijn rijopleiding afgerond bij OMKA! ???

Normiline

Geslaagd voor mijn praktijk examen.

Geslaagd voor mijn praktijk examen. In een keer Dankzij de leerzame lessen van Mustafa Atalay.

Hakan Cay

Ik heb fantastische lessen gehad

Ik heb fantastische lessen gehad met meneer Atalay. Alles wordt heel goed uitgelegd en ik kreeg de gelegenheid om zelfvertrouwen in het verkeer op te bouwen.
Ik kan het aanraden je rijopleiding bij rijschool OMKA te volgen. Kwaliteits rijschool!

Tarek Kanbar

Top rijschool, zelf ben ik

Top rijschool, zelf ben ik in 1 keer geslaagd met 26 lessen!
Goeie 1 op 1 begeleiding hij pastte zich duidelijk aan, aan mijn gedrag(want ik kan wel eens eigenwijs zijn). Ik ging met een goed gevoel mijn praktijkexamen in, met natuurlijk een beetje stress. Maar Atalay heeft mij pas laten afrijden toen hij het pas zeker wist. En aan het einde van alle rijlessen is mijn portemonnee ook niet helemaal leeg.

Olivier prins

Hele fijne rijschool. Duidelijke uitleg.

Hele fijne rijschool. Duidelijke uitleg. Fijne instructeur.

Merlin

Echt een goede rijschool! Fijne

Echt een goede rijschool! Fijne lessen waar je echt wat aan hebt. Ik raad iedereen OMKA aan

Anna

Hele goeie rijschool met leuke

Hele goeie rijschool met leuke en leerzame rijlessen. Een rij instructeur met een leuke humeur. Ik raad het voor iedereen aan!

N.Cosar

Meneer atalay is de beste

Meneer atalay is de beste leraar die je je kan wensen! Hij is heel rustig en geduldig met alle leerlingen

Niels Buytendijk

Met dank aan Rijschool OMKA

Met dank aan Rijschool OMKA heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Dankjewel!!!

Safa Aslan

Prettige leerzame lessen en vriendelijke

Prettige leerzame lessen en vriendelijke rij instructeur! Goeie auto omin te rijden :). Ik had het heel veel naar mijn zin en ben in 1 x geslaagd

Firdevs

Met dank aan rijschool OMKA

Met dank aan rijschool OMKA heb ik ook mijn rijbewijs behaald. Hele goeie rijschool. Altijd gezellig en natuurlijk ook hele leerzame lessen gehad. Rijschool OMKA raad ik iedereen zeker aan!

Seray Uysal

Op een leuke manier leren

Op een leuke manier leren autorijden, prettig en ongedwongen! Uitleg is helder en vriendelijk. Je krijgt als leerling goed de ruimte om te laten zien wat je al wel en niet kan. Zeer blij met mijn rijbewijs heel erg bedankt Omka 🙂

muhammed bulut

Zeer nuttige en leuke rijlessen

Zeer nuttige en leuke rijlessen gehad bij Rijschool Omka! Ik raad t iedereen aan om hier te lessen. In 1 keer geslaagd!

Ozan Ilbay

Goeie ervaring gehad bij rijschool

Goeie ervaring gehad bij rijschool omka. Hele leuke en leerzame lessen gehad. Ook werd ik goed voorbereid voor mijn examen. Dus zeker een aanrader!

Bayram

Mede dankzij de gezellige maar

Mede dankzij de gezellige maar leerzame lessen heb ik zonder onnodige lessen in 1x mijn rijbewijs weten te behalen. De perfecte rijschool voor iemand die vlot zijn of haar rijbewijs wilt bemachtigen.

Bedirhan

Geweldige rijschool! Rustig en aardige

Geweldige rijschool! Rustig en aardige rijinstructeur, ben met plezier elke dag de auto ingestapt. Met 25 lessen ben ik mijn praktijkexamen ingegaan en heb hem in 1x gehaald!! Woon je in of rond Amersfoort? Dan is rijschool OMKA zeker een aanrader!

Yasin Agba

Fijne rijlessen hier gehad. Wist

Fijne rijlessen hier gehad. Wist ook goed wat mijn leerpunten waren zodat we daar nog op konden oefenen. Daardoor in 1 keer geslaagd!

Laura

Elke keer als ik het

Elke keer als ik het niet meer zag zitten sleepte mustafa mijn rij instructeur erdoorheen en rijden we zelfs langer om zo aan de nodige rij ervaring te komen, dankzij hem heb ik het kunnen halen met een 40 totaal aan lessen, wat zeker n aanrader is om bij mustafa een soort proef rij examen te doen dan weet je namelijk precies wat je te wachten staat op het echte rij examen.

Dylan Tilleman

Hele goede ervaring gehad met

Hele goede ervaring gehad met rijschool OMKA. Hele leerzame lessen en alles wat ik nodig had werd behandeld. Geen overbodige lessen, daardoor heb ik mijn rijbewijs met niet al te veel lessen in 1 keer gehaald. Ben je op zoek naar een goede rijsschool? Dan raad ik OMKA zeker aan.

Bahaddin

Hele goeie rijschool , in

Hele goeie rijschool , in 1x geslaagd alles ging goed , goed geholpen goede uitleg en lekker gezellig met OMKA

Kadirhan

Zeer goeie rijschool. Hele rustige

Zeer goeie rijschool. Hele rustige instructeur, neemt alle tijd voor je. Rijschool OMKA is dus zeker echt een aanrader!

Zohair el Hadia

De lessen werden zorgvuldig gegeven,

De lessen werden zorgvuldig gegeven, hele goede communicatie gehad en ook de lessen waren heel goed. Je kreeg het aantal lessen wat je echt nodig had en dat is toch wel iets wat belangrijk is. Ook in 1x geslaagd!

Burak Develi

Heb met veel plezier mijn

Heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij rijschool OMKA. Het waren leuke en leerzame lessen en daarom raad ik iedereen rijschool OMKA aan.

Omur